Meny Stäng

Midsommarafton på Blidö i Stockholms skärgård

Annons

Vi firar midsommar hos Peters bror på Blidö i Stockholms skärgård. De har en fin röd stuga precis vid vattnet. Väldigt idylliskt och precis sådär som man önskar på en midsommarafton. Vi är sammanlagt 26 personer här, och tre husbilar står parkerade runt om på tomten.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Champagnefrukost

Blidö passar perfekt för midsommarfirande och vi har varit här några tidigare år också. Bland annat firade vi midsommar här 2009. Den här förmiddagen startade med champagnefrukost med jordgubbar och lite extra tillbehör som ägg, lax, kaviar och färskt bröd. Sedan har det varit full rulle för att komma igång att grilla grisen. Vad vi har hört så behöver den nästan hela dagen på sig för att bli klar …

Champagnefrukost med jordgubbar
Champagnefrukost med jordgubbar
Grisen förbereds på "slaktbänken"
Grisen förbereds på “slaktbänken”
Grilla gris midsommar
Grisen ligger på grillen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev