Meny Stäng

9 veckor i husbil – på en parkering

Nu har vi bott nio veckor i husbilen, på en parkering. Och erfarenheten är att det funkar väldigt bra! En förutsättning är förstås att vi har tillgång till en hel del service här: vatten, avlopp, el, sophantering, toaletter, duschar och tvättstuga. Sedan trivs vi bra i husbilen. Sängen är den bekvämaste vi har och det går utmärkt att laga mat.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Utmaningar

Utmaningen har handlat om att försöka hålla ordning mitt i all stress. Vi har alltid skitiga byggkläder och periodvis har vi varit tre personer som ska sprida runt arbetskläder fulla med sågspån … Men summa summarum funkar det väldigt bra att bo i husbil. Och man börjar nästan undra vad man använder alla kvadratmeter till i ett vanligt hem …?

Bo i husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev