Meny Stäng

Inflyttade i husbilen

Så, då var vi inflyttade i vårt andra hem! Husbilen är på plats i marinan och vi har flyttat över kläder och mat och annat man kan behöva. Det kommer att fungera utmärkt att bo här i fem veckor. Här har vi tillgång till el, vatten, toaletter, duschar, tvättstuga och sophantering. Allt man behöver alltså! Och husbåten ligger bara en liten bit bort…

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Varför lyfter vi båten på sommaren?

En läsare undrade varför vi lyfter båten såhär mitt i sommaren, och det kan man förstås undra! Främsta anledningen är att det varit svårt att få plats på land tidigare. Med byggställningar runt tar båten upp en stor yta och det var först nu, när alla småbåtar kommit ner i vattnet, som marinan kunde erbjuda oss en plats. Dessutom kan det förstås vara praktiskt om det är hyfsat varmt när man ska stå ute och jobba …

Utsikt över marinan från husbilen
Utsikt över marinan från husbilen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev