Meny Stäng

Helgmys i husbilen/husvagnen – tips och kommande produkter

Annons

Finns det något mysigare än att spendera en helgkväll i husbilen/husvagnen? Vi vill oftast lyxa till det med lite extra god mat och snacks. Dessutom vill man kanske duka fint och göra mysigt. Vi tipsar om lyxiga godsaker som vi gillar – och berättar samtidigt om några kommande produkter som kan boosta helgmyset i husbilen/husvagnen!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Helgmys i husbilen/husvagnen – att duka fint

Visst är det trevligt att duka lite fint när det är dags för helgmiddag i husbilen/husvagnen? Vi bytte för några år sedan till ett svartvitt ”porslin” (melamin) som vi tyckte var mer stilrent än det vi hade tidigare, och förra året köpte vi nya vinglas på Elmiamässan.

Om det är mörkt och ruggigt gillar vi också att ställa fram ett stearinljus eller två. I övrigt är vi kanske relativt ”måttliga”. Vi vet andra som dukar fantastiskt fint med vit duk och olika bordsdekorationer.

Mässfoto från husvagnen Astella 704 HP från Adria

Helgmys i husbilen/husvagnen – goda middagar

Vad kan man då äta för något gott i husbilen/husvagnen? Vi brukar säga att man kan laga det mesta, men att man kanske vill undvika sådant som kräver alltför många kastruller samtidigt. Sedan beror det förstås på vilken utrustning man har – antal spisplattor, om man har ugn eller inte, om det passar att grilla, hur trångt man har och så vidare. Vi gillar fisk och skaldjur och här hittar du våra favoriter:

Skaldjur

Helgmys i husbilen/husvagnen – goda snacks

Snacks och tilltugg då? Inget är väl bättre än ett glas vin (eller en drink) och lite gott att äta till? Här är några snacks vi gillar:

Lyxiga snittar med lax och räkor

Produkter för husbilen/husvagnen

Vi har gett oss in i att utveckla produkter för husbilen/husvagnen, tillsammans med det svenska företaget Pufz. De första produkterna kom förra året och bestod av diskdukargrytunderlägg och nyckelringar. Alla produkterna är tillverkade i miljövänliga och slitstarka material, som dessutom ligger still och dämpar skrammel när man kör. Perfekt i ett campingfordon alltså!

Kommande produkter – ljushållare och glasunderlägg

Nu har vi, som du kanske vet, tagit fram ännu fler produkter tillsammans med företaget Pufz. Vi har tryckt på startknappen och väntar på leverans. Tyvärr innebär pågående pandemi att alla leveranser tar mycket längre tid än normalt. Vi kommer få en liten förhandsleverans i mitten av maj och resten (den stora delen) kommer runt midsommar.

Vi har tidigare visat bilder på den kommande pläden, produkter för husbils/husvagnsköket, produkter för sovrummet i husbilen/husvagnen och produkter för badrummet i husbilen/husvagnen. Nu är det dags att förhandsvisa ytterligare två produkter, nämligen ljushållare och glasunderlägg med husbils- och husvagnsmotiv. Gillar du dem?

Ljushållare husvagn/husbil – Obs! De kommer vara grå och inte lila (nya färger kommer nästa år!)

Ett litet antal av produkterna kan finnas i vår webbutik redan i mitten av maj. Den stora leveransen kommer sedan runt midsommar. Även då är upplagan begränsad så se gärna till att hålla dig uppdaterad eller att förhandsboka intresse! Som en del i VIP-gruppen (vilket du blir när du anmäler dig till nyhetsbrevet) får du också rabatt på alla köp i webbshopen.

Glasunderlägg husbil/husvagn – kommer kunna köpas styckvis så man fritt kan välja antal

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du ett nyhetsmejl en gång i månaden (i slutet av månaden). Du får också en rabattkod som ger rabatt på allt (!) i vår webbutik.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

Fler tips för helgmys i husbilen/husvagnen

Vilka är dina bästa tips för helgmys i husbilen eller husvagnen? Har du något favoritsnacks eller något annat som gör kvällen extra trevlig? Berätta, berätta!

WIFI.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev