Meny Stäng

Diverse motgångar under bygget

Annons

När man drar igång ett jätteprojekt som att bygga om en gammal husbåt är vägen framåt inte rak och enkel. Varje gång vi tar några steg framåt är det också några steg bakåt…

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi försöker hela tiden finna lösningar på de problem som uppstår, men ibland blir man ju ganska trött. Här är några av de problem vi tampas med för närvarande.

Problem och lösningar

  • Problem: Plåtfirman kommer inte och lägger taket, och vi har inte tid att söka efter nya firmor och vänta på att de ska ha tid. Lösning: Vi bygger taket själva, men det får bli papp istället för plåt.
  • Problem: Efter senaste åskovädret finns ingen el där båten står uppställd, och vi kan inte använda några maskiner. Lösning: Spackla och måla så länge… och fortsätta tjata på marinan om att fixa elen.
  • Problem: Jag har ont i ett ben, vilket gör att jag har svårt att resa/sätta mig, och ibland svårt att sova. Lösning: Har varit på KS Akuten, gjort ultraljud och fått veta att det är en ofarlig “bakercysta” (vätskeansamling) i knävecket…
  • Problem: Någon klantskalle har kört in i fotsteget på husbilen så att det gått sönder, och sedan kört därifrån… Lösning: Fälla in fotsteget, stoppa huvudet i sanden, och låtsas som att det inte hänt…
Fotsteg
Fotsteget är trasigt… (sitter inte fast på höger sida)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev