Meny Stäng

Nya arbetsbyxor

Annons

Mina gamla arbetbyxor var verkligen välanvända och behövde verkligen bytas ut. Jag tror inte att jag behöver beskriva så mycket, utan det är bara att titta på den nedersta bilden … Därför passade det fantastiskt bra att jag fått chansen att testa ett par nya arbetsbyxor från Prowear. De har ett väldigt stort sortiment av arbetsbyxor från massor av olika märken, och även andra arbetskläder som handskar, verktygsbälten och sånt.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Arbetsbyxor från Blåkläder

Jag valde ett par arbetsbyxor från Blåkläder, via Prowear, eftersom jag vet att det är bra kvalitet. Jag har använt dem i några dagar nu, och är verkligen supernöjd! De sitter bra, är bekväma och har alla fickor man behöver.

Nuförtiden finns det ju också många olika färger att välja på! Jag valde grå, men den här modellen finns till exempel också i vit, khaki eller röd. Eftersom vi har gjort det värsta “grovjobbet” nu och ska hålla på med mer “finjobb” känns det riktigt skönt att ha ett par nya byxor!

Blåkläder
Mina nya arbetsbyxor, som jag är supernöjd med!
Arbetsbyxor
Mina gamla arbetsbyxor – de har varit med om en del kan man säga…

Prenumerera på vårt nyhetsbrev