Meny Stäng

Monsterhusbil på Caravan Salon – och lite retro

Just nu pågår den stora husbils- och husvagnsmässan Caravan Salon i Dusseldorf. Och ärligt talat, om det är någon husbilsmässa man verkligen skulle vilja besöka någon gång, så är det ju den! Mässan pågår i åtta dagar och enligt Husvagn & Camping visas ca 1900 fordon i 11 hallar.

Monsterhusbil

Ett av de fordon som visas är monsterhusbilen Mercedes Zetros. Samtidigt som man tar sig fram i ogästvänlig terräng kan man njuta av inredning i marmor, kristall och ek. Prislappen? Ja, i runda slängar åtta miljoner. Enligt Husvagn & Camping hoppas försäljarna, Hartmann Specialkarosser och Hünerkopf, på rika ryssar och kineser … eller är du kanske sugen?

Mercedes Zetros
Bild från Auto, motor und sport

och lite retro

På Caravan Salon i Dusseldorf finns inte bara monsterhusbilar. Man kan också hitta den här charmiga folkabussen med tillhörande vagn, från Dub Box. Det utställda ekipaget är rött, men man kan välja vilken färg man vill när man köper. Ännu fler bilder från den tyska husbils-och husvagnsmässan hittar du på bloggen Caravanum.

Dub-box
Bild från Dub Boxs facebooksida

Läs mer: Nyheter från Action Mobil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev