Meny Stäng

Reseinspiration: Mary af Rövarhamn

Annons

Vi är säkert inte ensamma om att ha följt den fascinerande bloggen Mary af Rövarhamn. Linda, Ludvig och deras barn lämnade Sverige i sin segelbåt för fyra år sedan och sedan har de varit … precis överallt! Man har kunnat följa dem i Söderhavet likväl som på Grönland.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Tillbaka i Malmö

Själva hade vi turen att träffa familjen i Malaysia förra vintern, då vi bland annat firade Nyår tillsammans!Nu är familjen tillbaka i Malmö, vilket Kvällsposten skrev om för några dagar sedan. Vi måste säga att det har varit fantastiskt att ha fått “följa med” runt jorden via bloggen.

Den resa som den här familjen har gjort är inspirerande på så många sätt. De har inte haft några exceptionella förutsättningar, men de har vågat offra saker och kämpa för något – för att sedan kunna genomföra det som andra bara drömmer om. Oavsett om det man själv drömmer om är stort eller litet är den här familjen en fantastisk inspirationskälla! Kika gärna in på bloggen Mary af Rövarhamn.

mary af rövarhamn
Från Kvällsposten 2014-08-30

Prenumerera på vårt nyhetsbrev