Meny Stäng

Svenska resebloggar – en ny portal

Nu finns en ny portal för svenska resebloggar, som heter Svenska resebloggar. Detta ska bli en samlingsportal för alla som bloggar om resor, där man kan få utbyte av varandra. Samtidigt blir det lättare för samarbetspartners som hittar alla resebloggare på ett och samma ställe.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Samlingsportal för resebloggare

Nu finns en ny portal för svenska resebloggar, som heter just Svenska resebloggar. Det är Johanna, med bloggen Vandraren, och Towe med bloggen Come fly with me, som vi reste tillsammans med i Marocko, som startat sidan. Under Marocko-resan pratade vi en del om att en sån här sida saknades. Som resebloggare kan man ibland känna sig lite ensam, och man kan behöva utbyte med andra likasinnade. Nu saknas inte detta längre – ett jättebra initiativ tycker vi!

Uppdatering: Läs gärna vår intervju med Towe Ahlin och Johanna Westberg, grundarna av Svenska resebloggar

svenska resebloggar

Resebloggare kan registrera sig

Tanken är att sajten ska fungera en samlingsportal för resebloggare, där man kan hitta andra resebloggare och där man även kan hittas av potentiella samarbetspartners. Om du har en reseblogg och vill registrera den så kika in på sidan. Du kan också kika in om du vill hitta resebloggar att läsa, eller om du kanske söker samarbetspartners bland resebloggare.

resebloggar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev