Meny Stäng

Svenska resebloggar

Nu finns en ny portal för svenska resebloggar, som heter Svenska resebloggar. Detta ska bli en samlingsportal för alla som bloggar om resor, där man kan få utbyte av varandra. Samtidigt blir det lättare för samarbetspartners som hittar alla resebloggare på ett och samma ställe.

Samlingsportal för resebloggare

Nu finns en ny portal för svenska resebloggar, som heter just Svenska resebloggar. Det är Johanna och Towe, som vi reste med i Marocko, som startat sidan. Under Marocko-resan pratade vi en del om att en sån här sida saknades. Nu saknas det inte längre – ett jättebra initiativ tycker vi!

svenska resebloggar

Tanken är att sidan ska vara en samlingsportal för resebloggare, där man kan hitta andra resebloggare och även kan hittas av potentiella samarbetspartners. Om du har en reseblogg och vill registrera den så kika in på sidan.

resebloggar

Läs mer: Att leva på resebloggande