Meny Stäng

Internationellt körkort och campingkort

Annons

Igår fick vi hem både internationellt körkort och internationellt campingkort i brevlådan. Vi har beställt båda från Caravan Club. Leveranstiden är ca 2 veckor, men om man har bråttom är det bara att ringa så fixar de processen snabbare. Personalen på kansliet har varit otroligt hjälpsamma och tillmötesgående måste jag säga! Här kommer lite mer info om körkortet och campingkortet, för dig som vill veta…

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Internationellt körkort

Internationellt körkort krävs inte i Norden och EU, men i de flesta länder utanför EU och rekommenderas bland annat för Marocko. Körkortet kan beställas från Caravan Club eller Motormännen och kostar på båda ställena 125 kr för medlemmar och 250 kr för icke medlemmar. Man skickar in foto och kopia på körkortet och får helt enkelt ett litet häfte där körkortet är översatt till flera olika språk.

Internationellt campingkort

Internationellt campingkort underlättar incheckningen på campingar i Europa, och man kan lämna in kortet istället för pass. Ibland ger kortet också rabatt. Campingkortet kan numer endast beställas av medlemmar i Caravan Club. Om kortet beställs före den 15 maj ingår det i medlemsavgiften och om det beställs senare kostar det 150 kr.

Internationellt körkort och internationellt campingkort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev