Meny Stäng

Kartböcker och guider för resan

Annons

Nu närmar sig Europaresan med stormsteg. Om 24 dagar rullar mot ett 1 år långt äventyr! Vi har precis börjat fundera över vilka kartböcker, campingförteckningar och guideböcker vi behöver i husbilen… och vi tar mer än gärna emot dina tips!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vägatlas

Vi har precis skaffat Vår Europaatlas, från Akademibokhandeln. Men har ni inte GPS?, frågar en del. Jo, men GPS bygger ju på att man vet vart man ska. Fördelen med en vägatlas är att man kan sitta och titta på kartorna i lugn och ro och fundera över möjliga resvägar och resmål…

Förteckningar över ställplatser och campingar

När det gäller ställplatser och campingar har vi en flera år gammal Bordatlas. Vi funderade på att skaffa en ny, men den är slut på Adlibris och Bokus. Kanske finns den på bensinmackar i Tyskland? 

Tidigare hade vi en CD skiva med campingar från ACSI Eurocampings, men det verkar som att vi slarvat bort den… Vi funderade på att beställa ACSI campingkort för 2015, men vi läste någonstans att det inte skulle komma fram förrän i december, och då har vi ju åkt… Några förslag på hur man kan göra?

Guideböcker och lexikon

Vi har en guidebok till Frankrike och minilexikon på tyska och spanska. Vi vill ju inte fylla bilen med böcker, men funderar på om det vore bra med lexikon på franska och italienska också? Vad vi pratar…? Egentligen bara engelska, men jag har även läst franska och spanska i skolan, så några fraser ska jag väl kunna klämma till med om det kniper…

Europaatlas
Vår Europaatlas, som vi precis införskaffat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev