Meny Stäng

Ställplats i Valencia, Spanien

Annons

Nu står vi på en ställplats i Valencia här i Spanien, nämligen Valencia Camper Park. Vi har lämnat Benidorm bakom oss och ser fram emot några dagar med en riktigt färgsprakande festival. Just nu råder lugnet före stormen, om man säger så. Och denna ställplats i Valencia passar perfekt för att vila ut på!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Fin ställplats i Valencia

Ställplatsen heter Valencia Camper Park och ligger ligger en bit utanför Valencia. Det ska dock gå utmärkt att resa in till stan med tunnelbana. Tunnelbanan går precis utanför ställplatsen, och man köper biljetter i receptionen.

Platsen kostar just nu 12 euro/dygn och ytterligare 3 euro/dygn om man vill ha el. Husbilarna står tryggt innanför murar och det finns personal i receptionen. WiFi ingår i priset och det finns till och med en liten restaurang bredvid receptionen. Detta känns som en trevlig, trygg och välskött ställplats. Visserligen finns det i stort sett ingenting i de närmaste omgivningarna, men eftersom det är enkelt att åka in till stan ska det nog ändå funka utmärkt.

Festival i Valencia

Varför har vi åkt till Valencia då? Jo, den 15-19 mars är det dags för den stora festivalen Las Fallas här. Vi vet inte så mycket om den här festivalen ännu, men det verkar vara ett färgsprakande event med statyer, eldar och fyrverkerier. Vi återkommer med bilder förstås!

Dessutom ska vi träffa en bloggare som bor här i Valencia, vilket ska bli väldigt roligt! Men faktum är att vi träffade bloggare redan när vi rullade in på den här ställplatsen. Inger och Ingemar är nämligen också här!

Las fallas statyer
Alla våra bästa tips om Spanien. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev