Meny Stäng

Romantiska resmål

Annons

Inget är väl så romantiskt som att resa tillsammans!? Högst upp på vår topplista över romantiska resmål ligger Zanzibar, den makalöst vackra ön utanför Tanzanias kust. Här är vattnet kristallklart och det är lätt att hitta ställen längs de milsvida stränderna där man kan njuta av utsikten utan andra turister i närheten. Hotellen ligger lagom glest och det finns gott om små mysiga bungalows precis intill havet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Korsika

Om du istället letar efter ett romantiskt resmål i Europa rekommenderar vi Korsika! Här är klipporna branta, stränderna vita och det finns massor av charmiga restauranger med utsikt över småbåtshamnarna. Om ni inte vill behöva trängas med alltför många andra turister rekommenderar vi att resa i juni, innan den riktiga högsäsongen drar igång.

Fakta om romantik och resor

I den här infografiken, som kommer från sajten Sinful.se kan du hitta lite intressant fakta om romantik och resor. Där kan man bland annat se att 21 procent har friat, eller övervägt att fria, på semestern.

Just friandet tog vi hand om hemma, men vi gifte oss faktiskt på en resa i Vietnam! Ceremonin genomfördes på svenska ambassaden i Hanoi (de hade ordnat superfint med blommor och champagne i sin trädgård) och sedan blev det ”smekmånad” med båttur i det fantastiskt vackra Halong bay samt lata pooldagar och shopping hos skräddarna i Hoi An.

Om det inte räcker med en romantisk resa för att boosta romantiken kan du kika vidare på hemsidan Sinful.se – en webbshop som säljer sexleksaker. Vilket är ditt bästa tips på romantiskt resmål?

Vacations 05

Prenumerera på vårt nyhetsbrev