Meny Stäng

Hetta och datorproblem på Sardinien

Annons

I tre dagar har vi planerat att rulla vidare från Porto Pino på södra Sardinien, och i lika många dagar har vi gett upp tanken och helt enkelt stannat. Varför? Det är för varmt för att röra sig!!! Vi har 36 plusgrader idag och står parkerade på en obarmhärtigt solig plats där luften står helt stilla.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Varje gång vi försöker packa ihop bilen börjar svetten rinna så våldsamt att vi helt enkelt ger upp… och går och badar! Det enda som lindrar hettan är att doppa sig i havet eller att sätta sig på campingens lilla bar, som ligger i skugga med fläktande bris från havet.

Datorproblem

Tyvärr brottas jag också med problem med min dator. Jag har en Acer Aspire laptop, och sedan en tid tillbaka har den batteriproblem. När batteriet är fulladdat håller det bara en kort stund (kanske en halvtimme), men ännu värre är att datorn ibland över huvud taget inte går att ladda! Trots att jag sätter i sladden vill den inte ta emot laddning och då och då dör den helt (trots att sladden sitter i).

Nu är frågan om det är möjligt att skaffa ett nytt batteri? Jag är egentligen helt ointresserad av att skaffa en ny dator, vilket ju både är dyrt och krångligt. Vi ska försöka kolla i datorbutiker i Cagliari, men om någon haft liknande problem så berätta gärna!

Peter läser i campingbaren - här finns skugga och bris från havet
Peter läser i campingbaren – här finns skugga och bris från havet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev