Meny Stäng

Från Tyskland till Skåne med husbil

Annons

Igår körde vi från Tyskland till Skåne. Vi startade vid 10-tiden från Lübeck igår och kom fram till Skåne först när det blivit mörkt. Efter att ha handlat lite på den enorma Border shop i Puttgarden tog vi färjan Puttgarden-Rödby, körde över Danmark och tog färjan Helsingör-Helsingborg.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vänner och svenska räkor

I Helsingborg lyckades vi fixa nya sim-kort till våra telefoner och sedan var det inte så långt att köra till våra vänner Anders och Anita, strax utanför Ängelholm. De skulle ju ha hälsat på oss i Kroatien, men besöket blev som ni kanske minns inställt eftersom Anita råkade ut för en cykelolycka. 

Det var fantastiskt roligt att ses igen! Och vad tror ni att vi blev bjudna på? Jo, svenska räkor som vi längtat så mycket efter!

Peter, Anita och Anders är beredda att hugga in på räkorna
Peter, Anita och Anders är beredda att hugga in på räkorna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev