Meny Stäng

Våra resplaner för 2016

Under 2015 reste vi Europa runt under ett helt år med husbilen. Vilken resa! Varje dag en helt ny ledig dag vigd för äventyr… Nu är vi hemma i husbåten igen och går till jobbet varje dag. Så vad kommer den här resebloggen handla om då? Jo, självklart kommer vi fortsätta resa…! Här är våra resplaner för 2016.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Många kortare resor

Nej, vi kan inte ge oss ut och resa ett helt år igen, i varje fall inte just nu. Vi måste jobba lite och betala hyror och sånt där du vet. Planen är istället att det ska bli många kortare resor. Vi startade med resan till Åbo skärgård och resemässan Matka i Helsingfors i januari. Framför oss har vi en inplanerad resa till Budapest i juni.

Vi håller också på att planera flera andra kortare flygresor till spännande destinationer i Europa. Och naturligtvis kommer vi rulla en del med husbilen, både inom och utanför landet. Vi berättar så snart planerna är på plats!

Vi har besökt Budapest mitt i vintern en gång - det ska bli intressant att uppleva staden på sommaren!
Vi har besökt Budapest mitt i vintern en gång – det ska bli intressant att uppleva staden på sommaren!

Mässor och annat kul

Den närmaste tiden blir det besök på olika resemässor, som vi kommer rapportera om. Vi kommer gå både på Grekland Panorama i Globen på lördag och på Caravan Stockholm i Kistamässan nästa helg. Glöm inte att hojta om du ser oss! Under året blir det säkert ytterligare mässor, och vi har bland annat lite spännande planer för Elmia Husvagn Husbil i september.

I juli funderar vi på att delta i TBEX Europe, den stora europeiska träffen för resebloggare, som råkar äga rum i Stockholm i år. I augusti är vi bjudna på ett stort bröllop, där vi också blivit anlitade som bröllopsfotografer. Så ja, det kommer hända en hel del spännande under året. Hoppas att du hänger med!

Har du några resor eller något annat spännande inplanerat under 2016?

Peters foto från Kroatien i oktober i år - i augusti blir det bröllopsfotografering på riktigt!
Peters foto från Kroatien i oktober i år – i augusti blir det bröllopsfotografering på riktigt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev