Meny Stäng

Filminspelning och lyxyachter i marinan

Annons

Jag har sagt det förut, men nu måste jag säga det igen: Det händer alltid någonting när man bor i en marina. Ibland är det filminspelning på bryggan och ibland är det stora lyxyachter som glider förbi så tätt att de nästan snuddar vid vårt skrov …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Filminspelning i marinan

gasmamman

De senaste dagarna har ett filmteam hängt här på vår brygga, eftersom de spelar in ett avsnitt av Gåsmamman i en av de flytande villorna. Kollar du på den serien? Är den bra? Vi har inte sett den, men det vore ju lite kul att se avsnittet som spelas in här på vår brygga!

misterioso

Detta är förresten inte första gången Pampas marina är med på filmduken. När vi reste runt med husbilen förra året kollade vi på deckarserien Arne Dahl, och jag lovar att vi blev förvånade när vi kom till avsnittet Misterioso. Slutscenen har nämligen spelats in hos en annan av grannarna på vår brygga. Det var en speciell känsla att sitta i husbilen nere i Sydeuropa och se vår egen brygga på film …!

Lyxyachter utanför våra fönster

Vår husbåt ligger precis vid marinans inlopp och den här årstiden passerar båtar precis hela tiden, men vissa lägger man ju märke till mer än andra! När den stora norska lyxyachten passerade fyllde den precis hela bredden på inloppet, och vi kunde inte ens se den flytande villorna på andra sidan… Flaggan? Den tillhör ”Royal Norwegian Yacht Club”.

Lyxyacht från Royal Noorwegian Yacht Club
Lyxyacht från Royal Noorwegian Yacht Club

I Pampas marina finns också fyra lyxbåtar av äldre modell. De här veteranbåtarna är lyxyachter från 1900-talets början, och de är alla så välskötta att mahognyn blänker. Vilka gillar du bäst, de moderna lyxyachterna eller de äldre?

"Lyxyacht" från 1900-talet s början ...
”Lyxyacht” från 1900-talet s början …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev