Meny Stäng

Festligheter i marinan – och utsikt från hög höjd

Annons

Igår var det dags att inviga en ny tradition i marinan där vi bor: sillunch med grannarna på bryggan. Detta evenemang innebar bland annat att vi kunde fotografera från helt nya höjder!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att umgås med sina grannar

Vi bodde i lägenhet innan vi flyttade till husbåt, och då blev det ju lätt att man stängde in sig i sitt lilla krypin. Vi hänger inte jätteofta med grannarna nu heller, men man träffas jämt på bryggan och det är förstås skönt att kunna hjälpas åt att se efter båtarna.

Sammanlagt finns 40 husbåtar för året runt-boende i marinan, allt från stora flytande villor till äldre pråmar. Grannarna är en salig blandning av människor, med det gemensamt att vi alla gillar att bo på vattnet, och oftast har vi väldigt trevligt tillsammans!

utsikt från hög höjd
Häng med grannarna igår

Festligheter vid lunchtid

Igår var det dags för den nya granntraditionen sillunch! Vi dukade på bryggan, men vad hände? Precis som det ofta gör i Sverige så började det regna … En av våra lite nyare grannar, som bor i en flytande villa, bjöd gästfritt in alla så vi kunde sitta under tak. Sååå trevligt, och härifrån kunde vi dessutom spana ner på vår husbåt som typ såg pytteliten ut, haha.

Det blev en väldigt trevlig lunch med våra härliga grannar, och efter några timmar gav sig våra grannar från den andra bryggan av hemåt … med båt! Hur bor du? Brukar du umgås med dina grannar?

Pampas
Grannarna från den andra bryggan åker hem…

Prenumerera på vårt nyhetsbrev