Meny Stäng

Happy Friday: Nu sparkar vi igång

Nu sparkar vi igång den glada fredagen med Peter varje vecka. Det är så mycket skit och negativt vi får ta in varje dag och media vet att det säljer, och en negativ upplevelse kräver  tio positiva för att vi ska väga jämt så, nu kör vi!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hur gör vi?

Små som stora saker vi har varit med om senaste veckan samlar vi på bloggen så alla får  dela glädje och vi går in i helgen med ett leende. T.ex någon har burit din matkasse till din bil, du har träffat en person som du inte har träffat på länge, ditt barnbarn fyller år, du har vunnit 100 kronor på triss, du har ätit en extra god middag, din operation gick bra, ja vad som helst så länge det är positivt och det tar vi med oss hela helgen och delar med andra.

Mitt bidrag denna fredag

Tjeckien
Tjeckien

Vi ska till stora Nolia-mässan i augusti och marknadsföra stora Nolia med att liveblogga flera gånger varje dag om allt som händer på plats i tio dagar. Vi har kämpat med en idé om en tävling till mässan hela våren och igår fick vi ett väldigt positivt mejl från Tjeckien. Tjeckiens Tourist Board ställer upp med en tävling på vår blogg och priset är en weekend med flyg och fyrstjärnig hotell för två personer, wow! Alla som vill kan tävla och vi återkommer med mera info i början av augusti.

Nu vill jag höra vad som hänt dig i veckan! Så skriv något positivt som du kan komma på och jag (Peter) svarar på dina kommentarer.

Happy Friday
Tjejen som inte har någonting att göra på fredagar längre

Prenumerera på vårt nyhetsbrev