Meny Stäng

Stora Nolia: Vi ska liveblogga från Sveriges största mässa

Annons

Nu händer det grejor på bloggen! Idag rullar vi mot Piteå och Sveriges största mässa: Stora Nolia. Vi kommer liveblogga under hela mässan så att du kan följa med på vad som händer. Dessutom har vi en överraskning att bjuda på.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Sveriges största mässa

Stora Nolia kan stoltsera med att vara Sveriges största mässa. Mässan pågår under nio dagar, 6-14 augusti i Piteå. På plats finns sammanlagt 500 utställare och ca 100 000 besökare väntas. Om det blir kommers? Jepp! Varje år handlar besökarna på mässan för nära 45 miljoner kronor!

Mässan är väldigt bred och här hittar du utställare inom flera olika områden: Bo och bygga, Mat och dryck, Design och mode, Träning och hälsa, Teknik och motor, Husbilar och husvagnar, Fritid och vildmarksliv samt Samhälle och näringsliv. Programmet är dessutom späckat med föreläsningar, aktiviteter och uppträdanden.

Sveriges näst största campingmässa

Campingdelen på mässan är 15 000 kvadratmeter, vilket innebär att detta är den näst största campingmässan  Sverige efter Elmia Husvagn Husbil. Mässan kommer i år vara fullpackad med nyheter och Adrias vd Peter Blomqvist berättar att Adrias fabrik i Slovenien anpassat sin produktion för att få fram årets nyheter till Stora Nolia. En utställare har också flaggat för en extra stor nyhet, men vilken utställare det är och vilken produkt det gäller kommer avslöjas först strax innan mässan …

Vi livebloggar … och bjuder på en överraskning

Vad ska vi göra på mässan då? Jo, vi kommer “liveblogga”, vilket innebär att vi hänger med under hela mässan, intervjuar spännande personer och kontinuerligt rapporterar här på bloggen. Det blir inte bara ett inlägg om dagen som vanligt – utan kanske flera inlägg varje dag. “Veckans Gäst” pausar under mässan, och istället fokuserar vi helt på vad som händer på Nolia.

Dessutom har vi en stor överraskning som kommer rulla igång i samband med mässan. Kolla in Peters “Happy Friday”-inlägg imorgon så får du veta vad som händer!

Idag rullar vi norrut med en husbil med lysande motorlampa. Freedom har stått på verkstan i två veckor, men reservdelarna kom inte fram i tid. Vi kan inte låta det stoppa oss förstås utan rullar ändå. Hoppas att du hänger med på det här äventyret! Kanske ses vi till och med?

Stora Nolia
Pressbild från Stora Nolia

Prenumerera på vårt nyhetsbrev