Meny Stäng

Dansshow med Tony Irving på Stora Nolia

Idag gästades Stora Nolia-mässan i Piteå av Tony Irving och ett gäng dansare från programmet Let’s Dance. Vi hann också med att ställa fyra snabba frågor om resor till Tony Irving. Att vår vän Thore skulle upp på scen kom som en bonus och total överraskning …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Dans och humor

Tony Irving är professionell dansare och känd som juryordförande i det omtyckta TV-programmet Let’s Dance. Dessutom är han känd från programmet Camping Queens, där han och stylisten Jonas Hallberg ger sig ut på husbilssemester i Sommarsverige. Idag bjöd han på både humor och dans på scen.

Tony hade ena armen i mitella eftersom han skadat sig när han åkte “bergscykel”, som han uttryckte det. Han får inte dansa på flera månader, men som tur var hade han med sig fyra proffsiga dansare från Let’s Dance: Tobias Wallin, David Watson, Malin Watson och Cecilia Ehrling.

Tony Irving
David Watson och Tony Irving bjuder på sångunderhållning

Vår vän Thore på scen

Vi hade planerat att titta på dansshowen, men inte att delta i den. Men Tony Irving ville absolut ha upp några “offer” på scenen och såg sig om efter några som “såg roliga ut”. Och vem valde han först av alla? Jo, vår vän Thore …

De stackars männen och kvinnorna som kom upp på scen fick efter snabba instruktioner göra sin version av en rumba (tror jag att det var) medan Tony gång på gång sa “det här kommer gå åt helvete”. Vi som tittade på hade förstås kul!

Lets dance Piteå
Thore svänger om på scen

“Riktig” dansshow

När ett vinnarpar utsetts bland de stackars “offren” på scen var det dags för de professionella dansarna att visa var skåpet skulle stå. Vi fick se proffsversioner av quickstep och discodans och vad det nu var. Svängde gjorde det i alla fall!

Dansshow Stora Nolia
Tobias Wallin och Cecilia Ehrling

Fyra snabba frågor till Tony Irving

Efter showen fick vi möjlighet att ställa fyra snabba frågor till Tony Irving, och naturligtvis ville vi fråga om sånt som har med resor att göra:

Vilket är ditt favoritresmål i Sverige?

När jag bara ska slappna av tycker jag om trakten runt Sundsvall. Jag tycker också om Gränna, och jag har nyligen upptäckt ett fint ställe i närheten av Bollnäs.

Vilket är ditt favoritresmål i världen?

Kreta!

På vilket sätt reser du helst, är det med husbil?

Jag reser gärna med husbil – men inte till Kreta!

Vilket är ditt drömresmål?

Sydafrika! Jag har varit där en gång, men hann inte se så mycket och skulle gärna vilja se mer.

Tony Irving på Stora Nolia
Peter med Tony Irving och Malin Watson
Alla våra bästa tips om Norrbotten: Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev