Meny Stäng

“Gör om mig” på Stora Nolia

Annons

Igår eftermiddag var det dags för “Gör om mig” på Stora Nolia-mässan i Piteå. Det var extra roligt och spännande att kika på eftersom vår bloggvän Henny var en av de två som skulle stylas.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Spännande att se sitt nya jag

Två olika kvinnor var med i “Gör om mig” på Stora Nolia-mässan igår och ingen av dem fick se resultatet innan spegeln plockades fram på scenen. De två som fixade förvandlingen var frisören och makeupartisten Eva-Lena Rylander samt stylisten och kostymdesignern Hedvig Andér, båda kända från TV.

Vi tyckte att det var extra kul att kolla eftersom vi (genom bloggvärlden) känner en av de kvinnor som skulle stylas: Henny Lindgren med bloggen Osorterat. Henny, som visserligen ser bra ut från början, fick en ny kortare och coolare frisyr och snygga kläder som verkligen passade henne. Före-bilden kan du se på väggen bakom på det första fotot eller kanske i vårt blogginlägg från i förrgår.

Henny Lindgren
Henny Lindgren har precis kommit upp på scen
Gör om mig
Här får Henny se sitt nya jag i spegeln. Kan du tänka dig att hon är 77 år?
Gör om mig Stora Nolia
Eva-Lena Rylander visar hur man kan rufsa om frisyren

Att lära sig gå på catwalk

Henny var inte ensam om att bli omgjord, utan ytterligare en kvinna fick en ny cool stil. Tänk att denna kvinna tidigare hade långt blont hår! Cool förvandling! Och sedan var det dags för catwalken då, och vem kan lära ut detta bättre än Tony Irving? “Tänk på hur avundsjuka alla som sitter och tittar på är”, tyckte han. Och det var vi ju förstås!

Stora Nolia Gör om mig
Ytterligare en kvinna fick en ny stil den här dagen
Tony Irving Catwalk
Tony Irving förklarar hur man tar över scenen på en catwalk

Översta bilden: Tony Irving och Henny Lindgren på catwalken

Alla våra bästa tips om Norrbotten: Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev