Meny Stäng

På plats i Piteå – inför Stora Nolia 2016

Nu är vi på plats i Piteå och beredda inför Stora Nolia-mässan som startar imorgon. Det har tagit två dagar att köra upp och vi har haft trevligt sällskap av husbilsvänner hela vägen. Det blev en övernattning i Örnsköldsvik och en liten tur förbi Beas rökeri i Jävre innan vi rullade in på ställplatsen i Piteå.

Ställplats i Örnsköldsvik

Det blev lagom att övernatta i Örnsköldsvik och där hittade vi till en trevlig ställplats i hamnen. Platserna är stora och ligger fint vid vattnet. Det finns tillgång till toaletter och duschar, el, vatten och restaurang. Enda minuset är att priset (250 kr/natt) känns lite väl högt för en enkel plats på asfalt. Här hade vi i alla fall en trevlig kväll tillsammans med våra husbilsvänner Thore och Catta, med bloggen Independence2015.

Örnsköldsviks ställplats
På ställplatsen i Örnsköldsvik

Beas rökeri i Jävre

Efter att flera läsare tipsat oss om Beas rökeri i Jävre tänkte vi att vi måste svänga förbi! Rökeriet ligger i Jävre strax söder om Piteå och är en mysig plats med servering och ställplats för husbilar vid en småbåtshamn och en fyr. Vi hade redan ätit lunch när vi kom hit, men en rökt liten röding fick ändå följa med i husbilen. Tack för tipset!

Nu är vi på plats på en ställplats som Husbilsklubben ordnat i Rosvik i Piteå. Idag börjar mässan. Det ska bli spännande det här!

Beas rökeri Jävre
Beas rökeri i Jävre
Jävre rökeri
En rökt röding fick följa med i husbilen
Alla våra bästa tips om Norrbotten: Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev