Meny Stäng

Happy Friday: Vinn en resa till Prag

Annons

Ok, nu kör vi och Happy Friday med Peter och nya upptåg. Jag har jobbat hårt sen i april för att få till en tävling på bloggen och nu är vi i hamn. Tävla om  en weekendresa för två till Prag med 4-stjärnigt hotell och det börjar idag på en fredag … Happy Friday. Alla kan tävla bara du är minst 18 år och har en mailadress så nu kör vi!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Förberedelser

tävling

Vi ville ha någonting extra i augusti månad och tillsammans med stora Nolia-mässan i Piteå som börjar imorgon. Vi har jobbat sen april månad på en tävling och det har varit svårt att få någon att ställa upp på en fin resa. Tack Lucie och tjeckiska turistrådet i Sverige för att ni ville göra det här ihop med oss.

Jag hade en idé om att dela ut typ “vykort” om hur man kan vinna en resa till Prag. Vi har nu en massa “vykort”som vi ska dela ut på mässan i Piteå där det kommer 100 000 personer på 9 dagar. Tävlingen är för alla och inte bara för mässan och det är lätt att tävla.

Att tävla

Vi har gjort ett tävlingsformulär i en flik på FREEDOMtravels sida där det står “Tävla”. Gå in där och följ dom enkla instruktionerna och kanske är det du som vinner resan till Prag.

Uppdatering: Tävlingen är avslutad

Libor Svacek
Prag

Hotellet som ingår

Vienna House, Prag 4-stjärnigt hotell med 239 designade rum och sviter samt konferensrum och event. Här finns spa, fitness, solarium, ångbad, skönhetssalong och bastu. I hela hotellet och i alla rum finns WiFi och hotellet erbjuder frukost, lunch och gourmetmiddag. Hotellet ligger på väster sida om floden Vltava i det moderna kvarteret “Andel”. Shopping och sevärdheter finns på gångavstånd samt buss/spårvagn utanför hotellet om man vill se mer av staden.

Vienna House
Hotellet i Prag
Mmmmmm gott
Jag vill ha!

Viktigt

Happy Friday är till för att samla det positiva från den gångna veckan och många av er läser alla kommentarer på bloggen. Du delar inte med dig bara till oss utan till väldigt många som vill gå in i helgen med ett leende. Vi har haft en stressig och väldigt kul vecka och vi njuter varje dag med vad vi håller på med. Puss & kram tavelram.

Missade du förra Happy Friday? Läs Bloggrekord

Prenumerera på vårt nyhetsbrev