Meny Stäng

Happy Friday: Bloggrekord

Annons

Ok, nu kör vi! Peter här igen. Dubbelt firande med födelsedagar hände i veckan. Helena fyllde 4.1 och jag 5.6 och det firade vi tillsammans, och sen vart det mycket mer som tillhörde ”Happy Friday” som bloggrekord t.ex.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi fyller år 7 dagar ifrån varandra så vi brukar fira ihop och varför inte bubbel och en god laxpasta på fördäck i husbåten. Jag har två söner och dom kom också ihåg mig som jag inte tar som självklart. Här är min äldste son Robin (28 år) med hans fru Alexandra och min yngre son Billie (20 år).

Bröllop
Robin och Alexandra från deras bröllop för ett par år sen
Bröllop
Billie the man

Besöksrekord i juni

Vi har bloggrekord i juni, 18 200 besökare. Wow vad kul och min coola fru Helena är outtömlig när det kommer till att skriva på rätt sätt, och producera VARJE DAG sen 2009, RESPEKT.

Bloggstatistik
Från Google Analytics

Restips på bloggen

Vi har även fått väldigt trevliga kommentarer på vår blogg från dom som har rest till Albanien, Korsika, Kroatien och Gorges Du Verdon i Frankrike just nu. De berättar att de har använt våra restips och vi är så glada för att kunna dela med oss av våra tidigare äventyr.

”Happy Friday” innebär att vi ska fylla bloggen med alla positiva upplevelser, så GO FOR IT. Skriv vad som hänt under veckan så alla får läsa och gå in glada till en ny helg.

Missade du förra Happy Friday? Läs Bästa vänner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev