Meny Stäng

Stressig vecka – och lugn helg

Annons

Puh, det har varit en ganska tuff och stressig vecka. Vi hann bara precis komma hem från Elmia-mässan,  så var det dags för mig (Helena) att börja jobba heltid igen. Samtidigt var det dags för bloggevent och en massa annat bloggjobb.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nytt (men ändå hemtamt) jobb

När vi reste Europa runt 2015 blev jag av med min fasta tjänst som folkhälsovetare i landstinget, och sedan vi kom hem har jag haft olika kortare anställningar. Under sommaren har jag jobbat hemifrån, men nu är det dags för heltid på kontor igen.

Denna gången är arbetsgivaren Karolinska Institutet och uppdraget är helt nytt – men ironiskt nog har jag fått tillbaka mitt gamla arbetsrum där jag satt innan vi reste Europa runt. Jag har visserligen hunnit tömma bokhyllorna sedan dess – men det känns ändå hemtamt!

Bloggevent och nyheter på bloggen

Vi har också hunnit med ett bloggevent på Casino Cosmopol, med både turistbyråer från olika länder och en massa resebloggare. Vi hann varken fota eller skriva, men du kan se en liten rapport hos Liniz travel & lifestyle. Nyheter på bloggen då? Ja, vi jobbar  med flera olika spännande projekt och idéer, men vi återkommer med mer info när vi kommit lite längre!

Lugn helg

Som tur är har vi en lugn helg! Vi njuter av livet på husbåten, försöker komma ikapp på datorerna och har haft våra fina vänner Lennart och Beata på besök. Du kanske kommer ihåg att hägern som hänger i marinan är ganska bra på att gömma sig? Igår spejade han på ett par kanotister som paddlade in i marinan, helt utan att bli upptäckt. Först när de vände och paddlade ut igen fick de syn på honom … Hur ser din helg ut?

Häger i marinan
Hägern kikar på kanotisterna som paddlar in i marinan
häger
När kanotisterna paddlar ut igen får de syn på honom …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev