Meny Stäng

Vad händer på Elmia Husvagn Husbil 2016?

Annons

Idag är det fredag och Elmia Husvagn Husbil 2016 börjar nå sin kulmen. Vad händer här på mässan egentligen? Och hur går det för oss? Här kommer en snabb uppdatering och lite info om vad du kan vänta framöver.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Fullt ös på mässan och campingen

Det är verkligen full rulle både inne på mässan och ute på campingområdet. Vi försöker hålla koll på vårt lilla bord i Entré Syd och berätta om vår blogg och vår tävling, samtidigt som vi försöker undersöka och rapportera om alla nyheter på mässan, intervjua intressanta personer och, förstås, prata med nya och gamla vänner. Vi har redan träffat massor av bloggare och andra vi känner som på olika sätt är engagerade i campingbranschen.

Jag får lätt huvudvärk och migrän när det blir stressigt och igår, när jag stoppade i mig för mycket huvudvärkstabletter, fick jag istället rysligt ont i magen. Jag låg i husbilen större delen av dagen medan Peter höll ställningarna. På kvällen var vi båda (av olika anledningar) helt slut och fascinerades av pensionärerna runt om oss på mässcampingen som festade högljutt hela natten, haha. Jag hoppas verkligen att vi ska bli piggare de sista dagarna.

Rapporter som kommer

Vad kan ni vänta er för rapporter då? Vi håller på att förbereda flera olika inlägg, bland annat om nya spännande campingprylar, om husbilar för den stora barnfamiljen, om olika camping- och husbilsföreningar, om festandet på plats och om alla husbilsbloggare som är här. Så, stay tuned!

elmia husvagn husbil 2016
Elmia husvagn husbil 2016 – Mässcampingen börjar bli full

Prenumerera på vårt nyhetsbrev