Meny Stäng

10 galna souvenirer

Annons

Vi har haft en enormt trevlig helg på Kista-mässan. Vi fick chansen att träffa så många glada människor och flera av er via bloggen i verkliga livet, wow. Idag blir det souvenirr här på bloggen. eBeach.se är en stor online-resebyrå som listat 10 galna souvenirer som vissa tar hem från resan. Häng med!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

10 galna souvenirer

1. ”Tio kilo nektariner från Rhodos. Kilopriset hemma var många gånger högre så jag passade på eftersom jag aldrig hade haft råd att köpa i Sverige. När jag landade på Arlanda var hela min resväska full av krossade nektariner och alla mina kläder förstörda.”

2. ”I Las Palmas köpte jag en blå sparbössa i form av en toalettstol. Man lägger en peng på sitsen, trycker på pedalen och en blixtsnabb hand förpassar slanten till stolens inre.”

3. ”Min pappa köpte en stor kamel från Tunisien som han fick sitta i hans i knä på flyget hem. Det är det knasigaste jag kan komma på och han har fortfarande kvar den.”

4. ”Under 70-talet köpte jag en trådlös telefon på Kanarieöarna. När jag pratade i den hördes samtalet samtidigt i vår köksradio. Jag kastade den ganska snabbt!”

5. ”Jag tar alltid med mig sand, snäckor och fina stenar från alla stränder jag besöker. Min familj kollar alltid igenom min väska innan hemresa och tvingar mig att lämna kvar en del sand för att vi inte ska få övervikt.”

Sand
Jag orkar inte, haha

6. ”När jag var i Thailand köpte jag en fin Buddha-staty till min mormor. När hon fick den visade det sig att den har en utförlig beskrivning av tantrasex undertill.”

7. ”På min senaste resa till Marocko köpte jag en annorlunda häst som går att fylla med cigaretter. När man lyfter på svansen bajsar hästen ut en cigarett.”

8. ”Jag vann förstapris på Disneyland i Paris. En Alien som var 175 centimeter hög. Jag var såklart tvungen att ta med honom hem, så han fick sitta bredvid mig på planet.”

9. ”På en marknad i Spanien hittade jag älgbajs från Härjedalen. Det var bara för konstigt för att inte köpa med sig hem!”

Älgbajs såldes här
Ingenting är omöjligt

10. ”En snopp i trä som min son köpte till sin pappa. Det är en flasköppnare med kylskåpsmagnet så den har ganska många användningsområden.”

Dra ända in i baljan!

Vågar någon hjälpa mig att fylla på listan? Har du handlat något galet på resan?Det här är Happy Friday på topp, haha.

Missade du förra Happy Friday? Läs 60 år och fest

Prenumerera på vårt nyhetsbrev