Meny Stäng

Inför båtmässan

Vi börjar med att berätta att fler har fått sin padda att fungera ihop med 360-foton. Det handlar om uppgradering som man inte får glömma bort. Jag har den första utgåvan av Macbook som är 8 år gammal och Helenas dator är 7 år gammal och hon har Microsoft, och allt fungerar.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi har inget bredband till båten, så det är simkort som gäller och vi kan ändå se allt. Datorer kan vara ett gissel när de visar sin sämsta sida, men något fel har den när det inte går att se, när andra kan. Inför båtmässan så var jag där igår, och det berättar jag lite om här. Häng med!

Incheckning

Det är lite att fixa med när man ska på mässa. Var ska jag lasta av? Passerkort, utställarkort, presskort? Man springer runt och försöker få grepp om allt, men som vanligt löser det sig till slut. Mässan har dragit ner på tid så hela mässan ska sättas upp på en dag, eller 24 timmar. Tur att man har så lite att släpa på för andra har det inte!

En båtmotor
En extra båtmotor kan man väl visa upp när jag ändå är här
Inför mässan
Här ska det skina

Bra vecka

Det har varit en bra vecka igen och bara att det är ljusare får mig att bli gladare. Vi har massor av projekt på gång som jag berättar mer om efter mässan. Du som har följt oss på bloggen vet att jag aldrig skulle sätta mig ner resten av livet och nöja mig med det. Vi håller på att bygga upp en helt ny rörelse och det är verkligen spännande, men det går inte om vi båda jobbar full tid. Jag räknar med att det kommer igång i mitten av 2018.

Hur har din vecka varit? Happy Friday och massor av kramar.

Missade du förra Happy friday? Läs 10 galna souvenirer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev