Meny Stäng

Kanot med trampor eller surfbräda med motor?

Annons

Vad sägs om att trampa en kanot framåt med fötterna eller ge sig ut på vattnet på en surfbräda med motor? På mässan Allt för sjön hittar du det mesta som har med livet på sjön att göra, om man säger så. Idag visar vi exempel på lite mindre farkoster, för dig som vill paddla, trampa eller susa fram med motor i hög hastighet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Trampa dig fram …

Att trampa sig fram på vattnet verkar vara populärt på Allt för sjön. I mässans bassäng kan man se allt från vanliga trampbåtar till lite mer udda varianter. Brädan med trampor har jag aldrig sett förut. Har du? Kanoterna med trampor är främst framtagna för personer som vill fiska eller jaga – praktiskt eftersom man har båda händerna fria helt enkelt. Dessutom är de väldigt stabila.

Bräda med trampor
Om man inte vill paddla …
Kajak med trampor
Ingen risk att blöta ner kavajen – kajaken är stabil!

… eller få mer fart med surfbräda med motor

Om du vill ha mer fart kanske en vattenskoter är din melodi? Eller varför inte en surfbräda med motor? Electrosurf är en helt ny grej i Sverige. Den smala brädan är till för dig som vill få igång ett adrenalinpåslag (25 knop) och den breda för dig som vill glida fram i mer behaglig takt (4 knop). Från och med i vår kommer brädorna finnas både till försäljning och till uthyrning i Stockholm.

Har du provat något av detta? Eller vad skulle du vilja prova till sommaren?

Surfbräda med motor
Som Stand up paddle boarding – fast med motor
Vattenskoter
Vattenskotrar i läckra färger

Prenumerera på vårt nyhetsbrev