Meny Stäng

Glada ögonblick från Allt för sjön 2017

Happy friday med Helena? Nu är det väl ändå något som är fel!? Det är ju Peter som brukar skriva “Happy friday”? Nåja, jag fick i uppgift att skriva det sista inlägget från Allt för sjön 2017, och eftersom det är fredag kan det väl få vara en glad fredag? Dessutom har vi mest roliga och annorlunda bilder kvar från mässan, så de bjuder vi på idag!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

glada stunder på mässan

Vi har hängt på mässan Allt för sjön en hel del den här veckan (särskilt Peter!), och vi har gjort flera seriösa reportage om allt från lyxiga båtar till kvinnliga ensamseglare. Idag är det fredag och vi unnar oss ett lite mer avslappnat och (förhoppningsvis) roligt reportage. Här kommer några av de glada höjdpunkterna från veckan och mässan.

Hjerter kung
En vacker båt som Hjerter Kung blir man förstås glad av!
Solcellsbåt
En modern båt som drivs av solceller – miljövänligt och glatt!
Husbåt bastu
Har du någonsin tänkt på att köra ombord din husbåt på en bastuflotte? Det hade inte vi …
Sjöflygplan
Den här ser ju i och för sig mer arg ut än glad…?
Fisk båtmässa
Det här sällskapet är nog glada, för de har haft fiskelycka!

Idag startar Vildmarksmässan

Vi kommer inte rapportera mer från båtmässan, men den fortsätter faktiskt hela helgen tillsammans med Vildmarksmässan. Hoppas att du inte är helt trött på mässrapporter!? Vi är ju lite sugna på att kolla in vad den här nya mässan har att erbjuda också …

Hur har din vecka varit?

Man ska kanske inte ta upp negativa saker på en Happy friday, men jag måste ju ändå säga att jag tyckte att det var lite tragiskt när jag fick höra att vackra Azure Window på Malta hade rasat …  Bäst den här veckan är förstås att vi haft intressanta och intensiva dagar på mässan! Hur har din vecka varit? Ses vi kanske på mässorna i helgen?

Strömmingsmacka
Kiosken med strömmingsmackor finns kvar under helgen

Missade du förra Happy Friday? Läs Inför båtmässan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev