Meny Stäng

Hämta bil på stan – DriveNow

Annons

Ok, nu kör vi! Vi har igår gått ut med vår nya tjänst ”Resa i världen” som finns under fliken restips. Det har tagit mig sju veckor att sammanställa och det är mycket som som måste kompletteras. Vi har fått så mycket input och så mycket mejl men det kommer att bli bra till slut. Ja just det! Jag skulle skriva om att hämta bil på stan och att vi ska prova den nya bildelningstjänsten DriveNow i Stockholm. Häng med!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hämta bil på stan

Vi reser till Malta på torsdag morgon och nu börjar alla våra resor, och vi har redan 9 resor klara till september. Jag tänkte skriva om DriveNow för flera veckor sen men det har inte funnits utrymme. DriveNow hörde av sig i veckan och vill samarbeta med oss och jag tycker det är väldigt viktigt att göra det här framöver.

Bildelningstjänst
DriveNow

2050

2050 är vi nästan dubbelt så många invånare i Stockholm som idag, ca 3,4 miljoner. Hur många bilar kommer det att vara då? Bildelningstjänsten DriveNow är en av flera som måste intrigera i samhället för att det ska fungera. Hämta sin bil på stan ska vi göra till torsdag och vi hoppas på att det fungerar för då åker vi på äventyr på Malta.

Galen söndag

Medan jag skriver det här inlägget har jag 10 underflikar öppna samtidigt med alla som har synpunkter på vår nya Resa i världen. Lördag 16 timmar och söndag sen tidig morgon. Det smattrar i Helenas tangentbord och vi jobbar för högtryck och klockan är snart halv tio, men det blir många timmar till. Vi vet inte vad bloggtorka är för något för vi har inlägg för resten av 2017 redan idag.

Resa i världen

Övriga nyheter

Ny tröttnar jag på allt tungt och vill ha några roliga inlägg om oss tokiga svenskar på turné. Det här ifrån eBeach

FREEDOMtravelnews
HAHAHAHAHA

Vart åker vi helst i Påsk?

Vi åker till bloggvännen BP och vi har med oss lite järnskrot i våra påskägg så hon kan bygga egna kranar, haha. Nu vill inte övriga svenskar  enligt Ticket. se följa mitt goda råd så de reser helst till …

FREEDOMtravelnews
Sorry BP! Det blir inget.

Nu blir det inget mer

Jag sitter med min dry martini efter en god middag. Måsarna skriker på varandra. Kaminen eldar och det blir för varmt. Flygplanen korsar varandra från Bromma flygplats. Ankorna kvackar utanför vår båt. Mejlen strömmar in och flaggorna slår.

Jag har sett en rosa solnedgång och svanar i sjön. Det gnisslar i tamparna och jag är på en resa utan att resa. Nu ska jag ta en cigg bara för att jag vill, och sitta utanför vår båt och njuta 5 minuter innan allvaret fortsätter. God måndag!

Missade du förra resenyheterna? Läs Båtmässan Stockholm, Vildmarksmässan och andra nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev