Meny Stäng

Vilken intensiv vecka!

Annons

I söndags kom vi hem sent på kvällen (läs: natten). På måndag morgon var det dags för mig att gå till jobbet och för Peter att starta med bloggjobb, fakturor, möten och fix i husbåten. Den här veckan har verkligen gått sååå fort. Vi har ändå en hel del att vara glada för! Idag blir det ytterligare en film från Wismar och rapport både från vår husbåt och från den nya pendeltågsstationen i Stockholm.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ny film

Peter har gjort ännu en film från vår resa till Wismar, och den kan du kolla på här. Den här gången är det blandade filmsekvenser från båtresan, campingen, staden och alla människor som hängde med. Kort och gott: Husbilsträff i Wismar.

Stockholm City – den nya pendeltågsstationen

I veckan besökte jag Södertälje (i ett jobbärende) och fick då chansen att testa den nya pendeltågsstationen Stockholm City. Stationen invigdes den 10 juli och ersätter nu den gamla pendeltågsstationen på Stockholms central. Plattformarna ligger 12 meter under den blå linjen (som man tidigare tyckte låg djupt ner) och sammanlagt 40-44 meter under jord.

Min reflektion? Riktigt modernt och snyggt! Där tågen kommer finns nu en glasvägg med dörrar som öppnar sig först när tåget stannat. En fröjd att åka pendeltåg!

Stockholm City pendeltåg

Hemma – med god mat

Sist men inte minst är det faktiskt lite mysigt att vara hemma. Vi älskar att resa, men vi älskar också vår husbåt. Varje dag när jag kommer hem från jobbet är jag glad och tacksam för att jag får gå ut på vår fina, gungande brygga.

När jag kommer hem har Peter nästan alltid maten klar, och det är jag också glad och tacksam över. Den här veckan har vi ätit massor av fisk: lubb i gräddig sås, torskrygg med svamp och ädelost samt lax med kall romsås. Vad är det mest positiva som hänt under din vecka?

Freedom husbåt
Hemma vid husbåten!
Middag i husbåt
Peter lagar middag. Igår blev det ugnsbakad lax, kokt potatis, snabbfrästa grönsaker och romsås.

Missade du förra Happy Friday? Läs Första träningsveckan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev