Meny Stäng

Grand Freedom Europe Tour – nu kör vi!

Nu är det äntligen dags för vår resa: Grand Freedom Europe Tour. Under två månader ska vi rulla med husbilen i Europa. Det är svårt att förstå att det är dags för avfärd, men idag rullar vi faktiskt söderut. Härligt! Hoppas att du ”hänger med oss” på den här resan!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Grand Freedom Europe Tour

Grand Freedom Europe Tour – vad är det? Haha, det är sommarens husbilsresa helt enkelt! Vi kom på att den borde ha ett namn, så varför inte? Resan kommer gå genom sju länder, och vi har siktat in oss på runt 45 olika destinationer, så detta kommer bli intressant. Vi startar med resa ner mot södra Sverige, och därefter blir det färja från Trelleborg till Rostock.

Stena Line Rostock
Rostock – here we come!

Om du vill följa resan kan du kika in här på bloggen en gång om dagen – varje morgon kl. 06:00 publicerar vi ett nytt inlägg. Du kan naturligtvis också följa oss på Facebook och på  Instagram. Klicka gärna in och gilla nu på direkten!

Är vi redo?

Nyss var vi i Nordnorge, och därefter har jag hunnit jobba några dagar, och nu ska vi tydligen rulla iväg på långresa. Här går det undan! Peter har fixat med husbilen tidigare och igår kväll rullade vi ut kläder med hjälp av resväskor, så vi är nog någorlunda förberedda hoppas vi.

Peter packar husbil

Hur går det med gruppresan till Istrien och Slovenien?

Vi vet att flera av er väntar på besked om gruppresan till Istrien och Slovenien, i samarbete med Resia. Flygbiljetterna är bokade och programmet är någorlunda planerat, men för att sy ihop de sista detaljerna behöver några personer på olika turistbyråer komma tillbaka från ledigheter och resor.

Vi vill lägga ut tävlingen (där man kan vinna två gratisbiljetter) så snart som möjligt, men vi kan inte göra det förrän vi vet det exakta priset på resan. Så håll ut, det kommer snart mer info. Och ni som redan anmält intresse på mejl eller bloggen – vi kontaktar er så snart vi vet mer.

Resan Istrien & slovenien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev