Meny Stäng

Höstens gruppresa är inställd – Ge oss feedback!

Annons

Vi måste tyvärr meddela att höstens gruppresa till Istrien och Slovenien är inställd, på grund av för få anmälningar. Detta känns förstås väldigt tråkigt, men för att vi ska kunna planera bättre i framtiden hoppas vi få lite feedback från dig!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Inställd resa

Den planerade resan till Istrien och Slovenien i oktober, i samarbete med Resia, är tyvärr inställd. Det innebär också att den utlovade tävlingen, där man skulle kunna vinna två gratisbiljetter, är inställd. Anledningen är helt enkelt att vi fått för få anmälningar, och då är det omöjligt att genomföra resan.

Rovinj

Vi tycker självklart att detta är supertråkigt. Vi hade sett oerhört mycket fram emot den här resan, och vi hade också lagt ner väldigt mycket tid på planering. Att organisera en rundresa för 25 personer, med boenden, bussar, utflykter, båtturer, utvalda restauranger och så vidare tar mycket tid har vi lärt oss.

Vi förstår att det kan finnas många orsaker till att inte välja att boka en sådan här resa, inte minst den fantastiska sommaren i Sverige, som gör att man kanske både har slut på semesterdagar och semesterbudget. Men vi gissar ju bara, och vi skulle väldigt gärna vilja ha lite feedback från dig. Om vi får möjlighet att organisera ytterligare någon resa i framtiden hjälper det oss att planera bättre!

The Maiden with the Seagull i Opatija

Hur skA en bra resa vara för dig?

Hur ska en gruppresa se ut för att du ska vilja hänga på? Svara gärna på följande frågor i en kommentar, eller skriv ett mejl till oss!

1. Är det lagom att resan är en vecka lång, eller är det bättre om den är fyra eller fem dagar?

2. Vilken tid på året är bäst?

3. Vill du att måltiderna är gemensamma och inkluderas i priset, eller äter du hellre på egen hand?

4. Vad får resan maximalt kosta?

5. Finns det något annat som är viktigt för dig, för att du ska vilja boka en gruppresa?

Vi är väldigt tacksamma om du vill ge oss feedback på detta! Imorgon fortsätter vi våra rapporter från det vansinnigt vackra landet Schweiz!

WIFI.se
Motovun
Motovun i Istrien, Kroatien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev