Meny Stäng

Vi laddar för Elmia Husvagn Husbil 2019

Peter har precis kommit hem från Schweiz och vi laddar nu för Elmia Husvagn Husbil 2019. Vi kommer hålla hela sex (!) föreläsningar på mässan och vi kommer också ha en egen monter. Ses vi?

Elmia Husvagn Husbil 2019

Elmia Husvagn Husbil arrangeras i år den 11-15 september. Nordens största mässa för det mobila livet bjuder som vanligt på stor mässa med husbilar, husvagnar och tillbehör samt aktiviteter, mat & dryck, fest och stor mässcamping. Ett tillfälle att få koll på nyheter och att träffa gamla och nya vänner i campingvärlden!

Vad händer på Elmiamässan?

På mässan kan du bland annat få tips via Husbilsskolan, samt lyssna på Christer Johansson från Husbilen Test som berättar om temavägar, Martin Örnroth från Gone Camping som berättar om nordliga äventyr och oss som berättar om resor i Kroatien, Estland och Tyskland.

För barn och ungdomar finns olika aktiviteter som Kids arena, Ungdomshäng, bio, Rosenlundsbadet samt nyheten Familjesöndag. På kvällarna kommer det också vara fullt av aktiviteter, med Oktoberfest, danskvällar, grillbuffé och räkfrossa. Bland annat.

Missa inte våra föreläsningar!

Vi kommer föreläsa inte mindre än sex (!) gånger, om tre olika teman. Det blir två föreläsningar om Kroatien (regionen Zadar), två föreläsningar om Estland (rundresa med husbil) och två föreläsningar om östersjökusten i Tyskland (Strandkorgsutmaningen). Jätteroligt om du vill komma och lyssna på oss!

  • Torsdag 12:30-13:00 Regionen Zadar – en pärla i Kroatien
  • Torsdag 14:30 -15:00 Regionen Zadar – en pärla i Kroatien
  • Fredag 12:30-13:00 Estland runt med husbil
  • Fredag 14:30-15:00 Estland runt med husbil
  • Lördag 12:30-13:00 Tysklands vackra östersjökust
  • Lördag 14:30-15:00 Tysklands vackra östersjökust
Vattenfall Estland

Vi förbereder för fullt inför mässan

Peter har precis kommit hem från Schweiz och vi håller för fullt på med förberedelser inför mässan. Vi förbereder våra föreläsningar, vårt material vi ska dela ut i montern, vår outfit som vi kommer ha vid vissa tillfällen (hemligt, hemligt!) samt en hel del andra överraskningar och galna idéer. Det största orosmomentet är husbilen som fortfarande är på verkstad för trasig koppling. Håll tummarna för vår husbil!!!

Freedom

Ses vi på Elmia?

Ses vi på Elmia? Om du kommer till någon av våra föreläsningar, så stanna gärna för en pratstund efteråt! Du kan också leta upp oss i vår monter i Lobby Syd (även om vi inte kommer kunna vara på plats hela tiden).

Freedomtravel Elmia
Ett annat år på Elmia Husvagn Husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev