Annons

Vi har haft problem med vattnet sedan vi skaffade bilen. Jag kommer inte ens ihåg allt strul som varit! Vattnet har läckt ut under bilen på parkeringen och värre – på golvet under köksskåpen. Kallvatten har kommit ur varmvattenkranen och tvärtom – eller så har det inte kommit något vatten alls. Nu har vi problem med vattenläckage igen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Sönderfrusna rör

Under vintern lämnade vi in den för att få allting lagat och fixat. Det visade sig att det fanns både felkopplingar och sönderfrusna rör. De förra ägarna hade hyrt ut bilen och några av dem som hyrt den hade tagit med den norrut och låtit rören frysa sönder. Men bilen var så ny att vi fick en hel del på garantin, och samtidigt passade vi på att göra ett fukttest.

Vattenläckage i husbilen

När vi började använda bilen nu under våren trodde vi förstås att problemen med vattnet var över. Men så kul skulle vi inte riktigt ha. Snart upptäckte vi att det fortfarande droppar under bilen! Och helt plötsligt märkte vi att heltäckningsmattan var blöt, vatten sipprade på något sätt ut under duschen …

Vi försökte genast skruva loss det mesta som gick att skruva loss runt spillvattentanken för att komma åt läckan, men lyckades inte. Så på måndag ska den in på verkstan igen. Fortsättning följer …

Kök husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev