Meny Stäng

Trimma husbil – få fler hästkrafter

Idag var det dags att trimma bilen. 28 härliga hästkrafter extra och ett helt annat vridmoment. Vi åkte till verkstan och en kille satte i trimdosan på fem minuter. Dosan är 5×10 cm, så den är inte svår att få plats med.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Roligare att köra

Vi fixade allt på Sundbybergs bildelar AB. Den gula motorlampan slocknade när jag (Peter) startade bilen, så då blev jag av med det problemet på samma gång. Jag var ute och körde i en timme, och jag måste säga att det är enorm skillnad. Bilen svarar på alla växlar, på ett helt annat sätt. Nu vart det mycket roligare att köra, och det var inga problem att komma upp i 140 kilometer i timmen, den segade inte upp utan det gick som på räls.

Det jag också är mycket nöjd med, är säkerheten i omkörningar. När man ligger på landsvägar eller enfilig väg, så behöver man ibland komma om så fort som möjligt, och då är det bra med dessa extra hästkrafter, för det är ju inte precis någon Ferrari man kör … Så det blir högsta betyg och dessutom lägre bränsleförbrukning. På bilden nedanför kan du se trimboxen.

trimbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev