Meny Stäng

Köpenhamn – Stockholm med husbil

Idag har vi kört sträckan Köpenhamn – Stockholm med husbilen. Det blev en sista myskväll på campingen i Köpenhamn igår, med rostbiff, potatissallad och ett gott rött vin. Det blåste och var ruggigt ute, men det är ju riktigt mysigt när man sitter inne i den varma husbilen.

En rolig helg i Köpenhamn

Vi har haft en riktigt rolig helg i Köpenhamn. Det blev två mysiga kvällar på camping Absalon och en ordentlig festkväll på Sensation White. Vi kunde inte vara mer nöjda!

Sensation fest Köpenhamn

Lång dag på vägarna

Idag blev det istället en lång dag med bilkörning. Sträckan Köpenhamn – Stockholm är lång. Särskilt när man går och lägger sig sent, går upp tidigt och bara har en chaufför … På Öresundsbron blåste det dessutom rejält idag! Nästan lite läskigt när man känner hur de starka vindarna sliter tag i husbilen där uppe på bron …

Nu är vi i alla fall hemma! Och längtar genast efter att gå på Sensation igen … Undrar var den arrangeras i vår?

Helena i husbilen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev