Meny Stäng

En husbil under granen

Annons

De minsta familjemedlemmarna kanske också vill ha en husbil – och vad passar då bättre än en husbil under granen? Husbilarna på bilderna är som tur är inte i halvmiljonersklassen, utan dessa kan man få lite billigare. Det finns olika modeller att välja på också.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

De här finns alla på BR Leksaker (nej, detta är inte reklam, de finns säkert på andra ställen också). Vilken gillar du bäst?

Rosa husbil i trä

En helintegrerad modell i ny trendig design (såg i senaste numret av Husbilen Test att flower power-bilar fanns på husbilsmässan i Birmingham). Ca-pris 270 kr.

Fullt utrustad Hymer

En fullt utrustad Hymer med AC, markis, stort garage, bord, stolar, en motorcykel och två cyklar. Ca-pris 250 kr.

Lego-husbil med cykel och grill

Det här är den enda alkovbilen vi hittade. Men man får inte bara en alkov, utan också cykel, grill och surfbräda. Vad mer kan man önska för semestern? Ca-pris 200 kr.

Färgglad husbil

Vad det här är för modell är något oklart, men det är ju alltid trevligt med nytänkande på husbilsmarknaden. Föraren kan ha vinden i ansiktet i den här färgglada modellen. Ca-pris 150 kr.

en husbil under granen till de vuxna

Uppdatering: Vi kan nu också tipsa om små husbilar under granen till de vuxna! Varför inte en diskduk, ett grytunderlägg eller en nyckelring i form av en husbil? På bilderna kan du se några exempel. Du hittar många fler varianter i vår webbutik.

Diskduk husbil - Disktrasa husbil
Diskduk/disktrasa (finns i 6 varianter och flera olika färger)
Nyckelring Husbil
Nyckelring i silikon (finns i 4 olika varianter)
Grytunderlägg Husbil Classic
Grytunderlägg i silikon i form av en husbil (finns i 4 varianter)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev