Meny Stäng

Strängnäs med husbil – ställplats vid gästhamnen

Annons

Då var det dags att uppleva Strängnäs med husbil! Efter jobbet igår rullade vi med Freedom mot Strängnäs, där vi har spenderat natten. Det finns en bra ställplats här vid vattnet, även om servicen inte öppnar förrän den 1 maj. Solen lyser, men vi undrar vart den omtalade värmen tagit vägen?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ställplats i Strängnäs gästhamn

I Västerviken mitt i Strängnäs ligger stadens gästhamn, med ett 50-tal båtplatser. På sommaren är det säkert livligt här med båtar, fullt av människor och öppna glasskiosker. Den stämningen får man förstås inte såhär i april, men det är ändå fint här i gästhamnen.

Förutom båtplatserna finns det här 13 platser för husbilar, med el. Platserna är på asfalt och ligger precis vid hamnen, så att man har fin utsikt över vattnet. På sommarsäsongen finns det också service här, i form av ett servicehus med toaletter och duschar. Nu i april är det tyvärr inte öppet. Läs gärna mer om gästhamnen och ställplatsen för husbilar på gästhamnens webbsida.

Strängnäs

I Strängnäs med husbil

Vi gick en promenad genom Strängnäs igår. Här finns en hel del charmiga gränder och fina gamla hus. Inte så konstigt kanske, med tanke på att detta är en stad med lång historia!

För vår del blev det sedan en lugn och skön kväll i husbilen med god mat, lite vin och en god bok. När man jobbat mycket är det perfekt avkoppling att komma ut med husbilen över helgen. Då kopplar man verkligen bort jobbet! Idag rullar vi vidare för att träffa vänner i Arboga.

I Strängnäs med husbil - Strängnäs ställplats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev