Meny Stäng

En herrgård mitt i Stockholm – Carlshälls gård

Stockholm är rätt fantastiskt. Även om man befinner sig mitt i stan finns naturen ofta runt knuten. Idag har vi haft planeringsdag med jobbet på Carlshälls gård, på Långholmen. Gården ligger mitt i stan, bara en kort promenad från Hornstulls tunnelbana.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Carlshälls gård på Långholmen

På Carlshälls gård på Långholmen kan man arrangera konferens eller fest. Man kan också komma hit för att äta middag eller gammaldags herrgårdsjulbord (ok, inte den här årstiden kanske …).

Runt omkring finns möjlighet att promenera i naturen, lyssna på fåglarna eller kanske ta sig ett bad. Några andra konferensgäster roade sig på eftermiddagen med att spela boule på grusplanen framför gården. Du kan läsa mer på gårdens webbsida.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev