Meny Stäng

Vi firar – antagen som doktorand

Annons

Det är onsdag kväll och vi dricker vin. Vad vi firar? Jo, idag har jag blivit antagen som doktorand på Karolinska Institutet (där jag också jobbar). Det har varit en lång väg hit, så det är värt att fira!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Folkhälsa

Om någon undrar vad jag forskar i så är ämnet folkhälsa, och mitt projekt rör en hälsofrämjande satsning i gruppbostäder. Personer med funktionsnedsättning har sämre hälsa än andra i Sverige, och jag försöker utveckla och utvärdera en metod för att främja en god hälsa bland vuxna som bor i gruppbostäder och servicebostäder.

Mer om att doktorera

Uppdatering: Med tiden har jag skrivit mycket mer om detta med att vara doktorand och att doktorera. Du kan läsa mer här:

Att doktorera - mitt arbetsrum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev