Meny Stäng

Campa billigt i Europa

Allt om Husvagn & Camping har publicerat två artiklar om prisläget för en campingsemester i olika länder i Europa. Den ena artikeln beskriver vad det kostar att leva i olika länder och den andra artikeln vad det kostar att ta in på en camping. Vinnare i båda kategorierna är inte helt oväntat: Polen.

Campa billigt i Polen

Det är dyrast att leva i Norge enligt artiklarna, medan Italien tar ut de saftigaste campingavgifterna. Polen är billigast ur båda aspekterna. Läs gärna Allt om Husvagn & Campings artiklar om priser för att leva och om campingavgifter. 

Polen – ett fint campingland

Vi tycker att Polen är ett toppenland att campa i. Polackerna gillar själva att campa och det finns gott om campingar. Landet bjuder dessutom på vacker natur, långa fina sandstränder och intressanta historiska städer. Läs gärna mer om att resa och campa i Polen här på vår blogg. Vi har massor av information och inspiration om just Polen.

Camping Metropolis
Peter på camping Metropolis i Sopot, Polen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev