Meny Stäng

Vi målar och fixar hemma

Annons

Den här helgen har vi fullt upp med att renovera och måla hemma. De flesta människor skaffar större och större boende. Vi planerar för att göra precis tvärtom: skaffa mindre och mindre. Genom husbilen har vi upptäckt att det är skönt att bo litet. Mindre prylar = mer frihet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Renovera för att sälja

Vi kommer att sälja den här lägenheten och skaffa mindre. Därför har vi börjat snygga till och fräscha upp med ny vit färg på vissa ställen. Just nu håller vi på att fixa Billies sovrum. Om du vill se mer av vår lägenhet kan du kika här.

Marmorering
Jar du sett väggarna förresten? De har Peter målat …
Jodå, jag målar också. fast jag får de enklare uppdragen...
Jodå, jag målar också. fast jag får de enklare uppdragen …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev