Meny Stäng

Bilder på husbåten

Annons

Nu vill ni säkert se lite bilder på husbåten som vi har köpt? Kontraktet är skrivet och vi får tillträde den 1 augusti. Här visar vi mäklarens foton på husbåten.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Pampas marina

Husbåten ligger i Pampas Marina i Solna, tillsammans med ca 45 andra husbåtar och AquaVillor. När man har husbåt och kajplats i marinan får man en permanent adress här. Alla husbåtar har kommunalt vatten och avlopp, man har rätt till en parkeringsplats och har gemensamma tvättmaskiner.

Husbåt med renoveringsbehov

Husbåten är 16,5 meter lång och har ingen motor, eftersom den har tagits ur. Båten är från 30-talet och är renoverad ett otal gånger. Kök och badrum är i fint skick, och det finns värme i golvet på nedre plan.

Det största “problemet” är att den till stora delar inte är vinterisolerad och att det är 1-glas och 2-glas fönster. Vi planerar att njuta av den en kort stund i augusti och sedan ta upp den för att isolera och bygga om vissa delar. Under den tiden tänker vi oss att bo i husbilen…

Husbåt
Husbåten från sidan
Hall och badrum
Hall och badrum
Kök
Kök med matplats
Vardagsrum uppe
Ett mindre vardagsrum högst upp
Vardagsrum nere
Ett större vardagsrum, inkl. sovalkov, längst ner
Pampas Marina
Sjökrogen i Pampas Marina
Aquavillor
Några av AquaVillorna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev