Nu på morgonen har vi tagit en morgonpromenad i den botaniska trädgården här i Glasgow. Fint, även om det var lite kyligt och fuktigt i luften. Nu är det strax dags att bege oss till flygplatsen i Edinburgh och flyga hem. Först måste jag bara berätta om gårdagens intressanta middag!
Haggis
Igår blev det middag på en fin restaurang här i Glasgow som heter Ubuquitios Chip. Jag åt en fågel (vet inte vilken och har glömt namnet), men fick också smaka haggis, ni vet den skotska specialiteten lagad på inälvor, som lever och lunga. Det låter ju inte så gott kanske, men det var inte alls så illa som man skulle kunna tro faktiskt.

Lennart säger:
Haggis och Single Malt är inte alls dumt!
24 januari 2014 — 12:01
BP säger:
Det var säkert en fasan du åt;-)
Å Haggis ÄR gott, men kom aldrig på idén att göra den själv i ditt lilla kök på båten. Den lukten tar veckor att få ur köket kan jag tala om för dig;-)
Ha en bra hemresa!
24 januari 2014 — 16:19
Camilla säger:
Kikar in lite snabbt från sjukstugan och önskar en fin helg!
Vet dock inte om jag skulle kunna äta haggis, haha, verkar läskigt! Men dumt dö nyfiken 😀
24 januari 2014 — 18:12
Maggan och Ingemar säger:
Det blev en snabbvisit i Glasgow ser jag. Alltid kul att testa inhemska specialiteter. Jag tror det var något i stil med din haggis,som vi fick på en engelsk restaurang i Spanien, men vi gillade det inte.
24 januari 2014 — 20:34
Klara säger:
Ja välkommen hem, MEN om ni är KLARA med ”gula vagnen” så ställ tillbaka den vid Sjökrogen..
24 januari 2014 — 20:47
Steve säger:
Haggis är ingen njutning för ögat.
24 januari 2014 — 21:55
admin säger:
BP, jag har nu googlat ”Guina Fowl” som det stod på menyn, och det verkar vara pärlhöna…
Camilla, visst är det synd att dö nyfiken. Krya på sig hälsningar!
Maggan och Ingemar, snabbt och intensivt kan man säga!
Klara, vi letar själva upp de där vagnarna på bryggorna överallt, jämt… Men vi skulle uppskatta om ni skriver vilka ni är eller kommer och knackar på. Önskar trevlig helg!
24 januari 2014 — 22:45
Aniika säger:
Kul med Skottland! Min syster är gift med en skotte, och första gången han skulle fira jul hos oss hade han tagit med sig denna delikatess (!?). Vi var ju tvungna att prova, och jag säger ungefär som du, inte alls så illa som man skulle kunna tro. Kött som kött liksom!
26 januari 2014 — 23:41
admin säger:
Aniika, jaså!? Intressant att prova lokala specialiteter! Jag skulle knappast välja haggis på en meny, men det var helt klart bättre än jag trodde.
27 januari 2014 — 8:25
Bara brittiskt säger:
Modigt av er att prova haggis iallafall. Jag vet så många som bara rynkar på näsan och struntar i det och det är ju godare än det ser ut.
20 februari 2014 — 21:58