Meny Stäng

Kycklingwraps med avokado

Vår nya favorit heter kycklingwraps med avokado. Snabbt, enkelt och gott! Funkar lika bra med vatten en vardag före träningen som med en öl på helgen. Vi kan äta det här nästan varenda dag just nu. Vilken är din middagsfavorit för närvarande?

Så här gör du

Vi strimlar kycklingen och marinerar den i färdig chili- eller vitlöksmarinad. Sedan steker vi de marinerade kycklingstrimlorna. Utöver detta är det inte så mycket matlagning. Det är bara att lägga fram wraps och hacka olika grönsaker.

Man kan verkligen välja vilka grönsaker man vill. Vi tycker till exempel att det är gott med grönsallad, röd eller gul paprika, tomat, majs, purjolök, äpple, avokado och jalapeno. Och så lite chunky salsa och gräddfil på det!

Kycklingwraps

Prenumerera på vårt nyhetsbrev