Meny Stäng

Fönsterbyte på sjösidan

Annons

Idag har vi bytt de tre små fönstren som vetter ut mot sjön, på nedre däck. Det var ju lite pilligare, eftersom det är ganska trångt … Men vi hade tur också. Dels fick vi lä, eftersom det blåste från andra sidan. Dels passade fönstren i storlek den här gången, så att vi slapp såga.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Fönster i olika storlek

”Det borde de väl ha mätt innan”, tänker ni nu. Och ja, naturligtvis har vi mätt fönstren. Men de gamla fönstren (som inte var hela färdigköpta fönster, utan fönsterglas som fästs i karmar) hade ungefär samma storlek. De nya fönstren har förstås exakt samma storlek.

Vissa fönster har alltså passat perfekt, medan andra passat sådär. Man kan väl säga att detta med att allt är snett och vint och har olika storlek är ganska symptomatiskt för den här båten… Nu är i alla fall ytterligare tre fönster på plats!

Fönsterbyte på sjösidan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev