Meny Stäng

Husbilsägare har friare livsstil

Annons

Brittiska husbilsägare har mer semester och en mer aktiv livsstil än genomsnittliga brittiska hushåll, enligt en undersökning från försäkringsbolaget Shield Total Insurance.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Mer ledighet

Hälften av husbilsägarna har dubbelt så mycket ledighet som riksgenomsnittet eller mer, och 18 procent njuter av mer än tio långa avbrott per år, rapporterar Out & About Live.

Sammanlagt 44 procent reser till kontinenten, där Frankrike står för det mest populära resmålet. Fördelarna med att vara husbilsägare gäller över hela året: 31 procent använder husbilen över jul och nyår och 41 procent gör sin första resa i januari, februari eller mars.

Mycket glädje

”Det är bra att veta att våra kunder får så mycket glädje av att äga och använda sina fordon. Jag tror att vi alla behöver köpa en husbil!”, säger Stuart Craig på Shield Total Insurance. Nu är det förstås inte så att alla kan gå ut och köpa sig en husbil, men visst underlättar den för en fri och aktiv livsstil! Det är enkelt att göra minisemestrar och man behöver inte planera i förväg. Det är liksom bara att rulla iväg …

Husbil Sirmione

Prenumerera på vårt nyhetsbrev